Du har ingen varer i kurven
Fragt: (GLS)
Total (inkl. fragt) kr.

 

Kitekursus


For tilmelding og info om kursus dato, send en mail til kiteskolefyn@gmail.com

 

Surf og Ski Odense har afholdt kurser gennem de sidste 11 år, og sikret at rigtig mange har fået en god start på vandet. Vi afholder dagskursus, hvor formålet med kurset er at give dig en god ballast til efterfølgende at gå nemt og sikkert i gang med at kitesurfe. 

På kurset lægger vi vægt på læring indenfor trygge rammer, hvor sikkerheden vil være i højsæde. 
Vi er afhængige af, at det blæser tilpas meget (men ikke for meget) og det er derfor ikke altid muligt at gennemføre kurset på den aftalte dag. 
Vi prøver at tilrettelægge kurserne med 2 kursister per instruktør, men enkelte gange kan der være 3 på et hold. Herved vil vi være i stand til at give kursisterne masser af input, men stadig give plads til at man kan øve sig på egen hånd. 

Kurset er en måde at finde ud af, om sporten er noget for dig, inden man begynder at investere i udstyr.

Vi har valgt at dele kurset op i 3 moduler af 3 timer, hvor vi anbefaler, at man som minimum har været igennem modul 1 og 2, inden man fortsætter på egen hånd. Det er meget vigtigt, at man har en god basis uddannelse, inden man selv går i gang med at kitesurfe.

Modul 1 indeholder:

·          Oprigning af kite.

·          Kite styring og opsætning

·          Basis sikkerheds procedure

·          Strand og vandstart

·          Bodydrag i vand (uden board)

Dette modul er designet til at give en introduktion til, hvad kitesurfing går ud på, og man har mulighed for at finde ud af, om det er noget, man har lyst til at gå videre med. Perfekt til dem der gerne lige vil opleve, hvad det går ud på og finde ud af, om det er noget, man vil gå videre med.

Modul 2 indeholder:

   ·          Mere grundig gennemgang af øvelser fra modul 1

·          Kite teori

·          Sikkerhed og kommunikation på vandet

·          Koordinering af vandstart med board og kite

Modul 2 er rettet mod dem, som gerne vil i gang med sit eget udstyr. Målet er, at man efter dette modul er i stand til selv at rigge kiten til, starte kiten og være i stand til at arbejde videre med at komme op at sejle. Vi har her fokus på at gøre kursisten selvkørende og forstå hvordan man skal håndtere kitesurfing.

Modul 3 indeholder:

Her tager vi udgangspunkt i, hvor kursisten er nået til. Er man stadig helt ny og gerne vil fortsætte hvor modul 2 sluttede, vil vi her have mulighed for at bruge noget mere tid på hver enkelt øvelse. For nogle er der et behov for lidt mere tid end der er afsat i modul 1 og 2 


Det kan også være kitesurfere, som har surfet et stykke tid, men som ikke helt har styr på "safety packdown og ¨self rescue¨ på dybt vand. Her vil vi kunne gå ind og øve de ting, som alle kitesurfere, der sejler på dybt vand, bør kunne udføre


Dette modul kan derfor henvende sig til 2 forskellige formål. Dygtiggørelse af sine basis evner, eller til de lidt mere øvede surfere kan det give dem nogle redskaber, så man kan klarer sig i en nødsituation på dybt vand.


Har man været på et af vores kurser, og man vælger at købe en af vores mange nye kite-pakker, som indeholder komplet kite med board, giver vi 1000 kr. i rabat, til dem som har gennemført minimum modul 1 og 2.Generelle informationer om vores modul kurser:Varighed:
 3 timer ved vandet. Man kan med fordel slå modul 1 og 2 sammen til en dag, hvis man vil have et basis begynderkursus.

Pris: 700 kr. pr modul. 

Antal deltagere: Min. 2 kursister. Hvis man kun er 1, vil vi prøve at samle et hold!

Tilmelding: Tilmeld dig ved at e-maile til kiteskolefyn@gmail.com 

Udstyr: Vi stiller alt udstyr til rådighed.

Lokalitet: På Fyn. Et mere præcist sted bliver besluttet af instruktøren dagen før kurset skal foregå, for på den måde at være mere sikker på vindretningen. Vi vælger stedet ud fra vindretning og begyndervenlighed.

Vind og aflysning: Vi yder ikke nogen garanti for at kurset gennemføres på dagen, da vi ikke er herre over vind og vejr. Kurserne tilstræbes gennemført under de vejrbetingelser som de enkelte kurser kræver. Er der ikke vind på din kursusdag, og instruktøren vælger at aflyse, aftales en anden kursus dag med instruktøren efterfølgende.

Transport: Sørger man selv for. Er man ikke i stand til at sørge for egen transport så kontakt os, så vil vi prøve at hjælpe.                    

Husk at medbringe: Drikkevarer, madpakke og gerne et par solbriller.

Forudsætninger: Du skal kunne svømme. Min. alder ca. 12 år men er meget individuelt.

Betingelser: Vi er som kiteskole forsikret, men vi anbefaler selvfølgelig, at man har en ansvars forsikring. Er man under 18 år, kræver det accept fra forældre.

Privat gruppe undervisning: Kan man samle en gruppe på mindst 3 personer og max 4. Kan vi lave et gruppe kursus på 6 timer til 1000 kr per person. Kurset kan planlægges så det passer ind i jeres kalender. For mere info ring på 66113309 eller send en mail på kiteskolefyn@gmail.com

Privat undervisning:
Varighed: Det kommer an på dit behov. Vi anbefaler at man tager minimum 4 timer, for at vi kan komme godt og grundigt igennem hele kurset. Kan ligges så det passer ind i din kalender. Pris: 400 kr/timen (minimum 3 timer), eller 5 timer for 1800 kr.