Du har ingen varer i kurven
Fragt: (GLS)
Total (inkl. fragt) kr.

Køb ski og skiudstyr online hos Surf-ski

Hos Surf-ski er vi vilde med ski - hvis du også er det, tilbyder vi dig her et fantastisk udvalg af kvalitets ski til flere former alsidig skiløb til alle niveauer. Forbered dig allerede nu til ski sæsonen og dyk ned i vores nedenstående ski sortiment for at finde dine manglende ski redskaber, du helts vil bevæge dig gennem snelandskabet med. Vi forhanler ski og skiudstyr af førende leverandører som Atomic, Armada, Head og ikke mindst Salomon, og du kan finde alt fra ski, ski stav og ski tasker i vores ski sortiment. 
 

Leje af ski og skiudstyr

Hos Surf-ski kan du nemt leje dine ski og skiudstyr. Vi pakker alt udstyret i tasker og leverer skiudstyret nyslebet, så du ikke skal foretage dig andet end blot at glæde dig til din skiferie. Læs mere om ski udlejning her. 
 

Herre- og dameski

Hos Surf-ski tilbyder vi ski og skiudstyr til hele familien. Vi har blandt andet allround dameski, der henvender sig fra begynderen til den let øvede skiløber. Vi har naturligvis også rigtige slalom ski, til skiløberen med hang til korte og knivskarpe carving sving, der har brug for et ekstra skud fart ud af svinget. 

Vi tilbyder ski med og uden bindinger. Vælger du en ski uden binding, tilbyder vi køb af bindinger. Ved køb af ski og binding, tilbyder vi monteringen gratis. Blot oplys os din vægt, skierfaring og ikke mindst længden på din støvle i mm, så sørger vi for at indstille en binding, der passer netop til dig.  

Du kan se nærmere om vores herreski, dameski og børneski her. 

 

Ski