Du har ingen varer i kurven
Fragt: (GLS)
Total (inkl. fragt) kr.

Skihjelme

En skihjelm i rette kvalitet beskytter hovedet mod eventuelle hårde slag, der kan forekomme, når du står på ski. Rust dig til skiferien med skihjelme bestående af høj kvalitet hos Surf-ski, og beskyt hovedet når du i fuld fart kommer drønende ned ad skiløjperne. 

Hos Surf-ski forhandler vi et stort udvalg af smarte og lækre skihjelme fra førende brands - naturligvis i høj kvalitet og med fokus på sikkerhed. Vi har skihjelme til kvinder, skihjelme til mænd og naturligvis også junior skihjelme til børn til attraktive priser og gode tilbud. 


Ski- og snowboard hjelme

Vi har skihjelme til hele familien som du kan finde og købe i vores online udvalg eller i vores fysiske butik. Alle vores skihjelme er sikkerhedsgodkendte og velegnet til anvendelse til både ski og snowboard. Vi forhandler et bredt udvalg af skihjelme i flere forskellige modeller og typer. Derfor er de passende til forskellige stilarter og hovedtyper. Med skihjelme fra Surf-ski, kan du netop beskytte hovedet og samtidig se godt ud! 

Køb smarte skihjelme i topkvalitet i dag til hele familien og spar mange penge. Vi har skihjelme fra brands som Salomon, Head, Sweet, Smith og mange flere. Beskyt hoved med en godkendt skihjelm og stå sikkert på ski. 


Kontakt os

Find den rette skihjelm til hele familien hos Surf-ski. 

Har du brug for hjælp eller vejledning til valg af rette skihjelm, står vi klar til at hjælpe dig på telefonen eller e-mail. Vi ser frem til også at hjælpe netop dig, med at finde den rigtige skihjelm til dig baseret på dine behov. 

Ski hjelme