Du har ingen varer i kurven
Fragt: (GLS)
Total (inkl. fragt) kr.

Snowboards og udstyr

Surf-ski er din skiekspert. Vi har et stort sortiment med kvalitets produkter til din snowboard og dertilhørende udstyr fra udvalgte brands som Flow, Burton, Dakine samt andre. Find herunder netop den snowboard der passer bedst til dine behov og ønsker i forskellige designs og farver, så den også passer til din stil. Udover snowboards kan du i vores nedenstående udvalg også finde snowboard støvler, snowboard bindinger samt andet tilbehør til din snowboard. 


Køb af snowboards

Inden køb af din nye snowboard, er det væsentligt at få afklaret flere faktorer. Naturligvis er det alfa og omega at kende den rette fodstørrelse, vægt og højde for at finde en passende board. Dog afhænger valget af den mest passende snowboard i lige så høj grad af hvilket niveau du findes på samt om du foretrækker at køre på pisten, i parken eller i off-pisten. 

Korte snowboards er mere egnet til freestyle kørsel, hvorimod længere boards bedre er anvendeligt til off-piste kørsel. Foretrækker du i større grad all-mountain kørsel med din snowboard, er det oplagt at kigge efter en snowboard i mellem størrelse. 

Det er vigtigt at starte stille og langsomt ud med at køre snowboard som urutineret. Til nybegyndere og børn anbefales derfor en mindre snowboard for netop at få det bedste og sjoveste ud af oplevelsen. Er du i tvivl om hvilken snowboard der netop passer bedst til dit niveau, står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål. 

Snowboards